Környezeti nevelést segítő ötletek, tippek

Zoé meséi

Zoé meséi

Exkluzív zöld ajándék

2021. december 09. - JBrigó

nevtelen_terv_72.png

 

Két hét múlva Karácsony, a Mikulás innentől már nagyon kergeti az időt egészen Szentestéig, ugye?
Egy valamiben biztos egyetértünk - már itt a cikk elején -, hogy ha gyerekről van szó, akkor a legjobb ajándékot segítünk felkutatni a Jézuskának.
Nehéz versenyezni a műanyag, harsány, csillogó-villogó játékokkal, könyvekkel, viszont ha itt vagy, és olvasol, akkor neked talán nem az efféle külcsín számít.

Szülőként én szeretem az egyedi, különleges dolgokat, azokat, amik nem tömegével kaphatóak - és jönnek szembe az utcán-, mindezt úgy, hogy Zoénak is vannak népszerű mesefigurás dolgai.
Ha a karácsonyi ajándékról van szó, az egyediség, és a minőség az, ami számít a praktikusság mellett.
Ennek fényében került összeállításra egy csomag nálam, amely nem véletlenül kapta az exkluzív jelzőt.
Gyere, és áss velem a mélyére, nézzük meg együtt, mitől annyira különleges ez a csomag, mit rejt, és miért éri meg a fa alá csomagolni?

 

Miért éri meg?

 

Az árán kívül? Mivel több különleges tételt tartalmaz, akár bonthatod is a csomagot! Hát nem szuper? Elteheted későbbre (Húsvétra, születésnapra, stb.) vagy a családban más gyerkőc számára is egy csapással lesz meg a karácsonyi ajándék. Ha egyben tartod, akkor pedig többrétű ajándékkal leped meg az apróságot, amely nem csak a mese, hanem a kreativitás varázslatos világába is kalauzol benneteket.

 

Mitől egyedi?

 

Egyetlen egy darabot állítottam össze neked. De ez még semmi! A gyermek nevével ellátott képeslapot is tartalmaz! Ez a lap ráadásul nem kapható a webshopban, sem a Meska boltomban, kizárólag az ajándékozottad részére készítem el, újrahasznosított, szélenergiával készült papír felhasználásával!
Még nincs vége!
Ugyanazt a rajzot újrahasznosított matricacsomag részeként is adom, méghozzá ajándékba! Hét nem csodálatos?

 

Tovább is van?

 

Bizony, hogy van!
Hiszen a csomag tartalmaz egy 1500 Ft értékű ajándékutalványt, amivel megvásárolhatod azt, ami kimaradt a csomagból, de szívesen látnád benne, vagy csak szívesen lepnéd meg újra a gyerkőcöt különleges, névre szóló, cuki, és egyben környezetbarát ajándékkal.
De mi is van részletesen ebben a csomagban még?

 

Tartalma

 

Ha egy készre csomagolt ajándékdobozt szeretnél, jó helyen jársz, hidd el! Újrahasznosítható papír dobozba, gyönyörű, karácsonyi szalaggal átkötve jut el hozzád a csomag, így a csomagolással sem kell foglalkoznod, csak a fa alá kell csempészned! 

Mit is ad tehát a Jézuska ebben az exkluzív csomagban?

  • Névre szóló exkluzív RePapir Art karácsonyi képeslap (webshopban sem kapható!)
  • Zöld mondókák könyv kifejezetten az ajándékozottnak dedikálva
  • Trallala meséi mesefüzet
  • Tigris leszek mesefüzet
  • Az óceán és én mesefüzet
  • Nyunyu karácsony leporelló mese
  • Ajándékutalvány 1500 Ft értékben
  • Ajándék RePapir Art exkluzív matrica (a webshopban sem kapható!)
  • Ajándék szütyő

 

Üss több legyet egy csapásra, és vásárolj készre csomagolt, környezetbarát, környezeti nevelést segítő exkluzív csomagot Karácsonyra. Még odaér!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoemesei.blog.hu/api/trackback/id/tr6216777638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása